Despre noi

Compania Global Artist se prezinta...

Cine suntem si cu ce ne ocupam?

Global Artist International este o companie care activeaza pe piata romaneasca in domeniul Activitatilor de spectacole de 17 ani. Permanent, in toti acesti ani, am cautat sa imbunatatim stilul de lucru avand in vedere ca domeniul “impresariatului artistic” a fost pe parcursul anilor asemanat cu diferite activitati ilegale. Numai prin seriozitatea de care am dat dovada si prin foarte multa munca am reusit sa ne impunem numele in toate tarile in care am derulat contracte de colaborare cu cluburi de noapte, cabarete, teatre, circuri, etc. Faptul ca nu am colaborat niciodata cu state din afara spatiului Uniunii Europene, a atras atentia asupra noastra atat a viitorilor artisti cat si a proprietarilor de afaceri ce se bazeaza pe obiectul nostru de activitate. Am fost preferati multor alte companii tocmai pentru constanta de care am dat dovada pe parcursul colaborarilor trecute, prezente si viitoare.

In anul 1999 am fost declarati a 10 agentie din Romania in domeniul “Activitati de spectacole” din 800 de firme clasate in topul IMM-urilor. Tot din acelasi an suntem a 3-a agentie de impresariat artistic din tara.

Global Artist si-a bazat tot timpul actiunile pe legalitate deplina si toate contractele noastre de munca internationale pentru artisti au fost cu atentie lucrate, pentru evitarea totala a problemelor ulterioare. Am fost si suntem in continuare la curent cu cadrele legale privind activitatile de spectacole din toate tarile cu care am colaborat.

Cu toti partenerii nostri de afaceri, atat din Romania, cat si din strainatate, am incheiat contracte de colaborare care au garantat artistilor nostri atat siguranta si securitatea pe durata contractului, cat si indeplinirea corecta a cerintelor salariale impuse de catre noi.

Ne-am asigurat tot timpul si am pastrat stranse legaturi cu artistii nostrii plecati sa lucreze prin lume, observand totodata nevoile si necesitatile acestora. Am fost aproape de ei, i-am ajutat si i-am sustinut cum am stiut mai bine, si ca dovada multi dintre acestia au ajuns departe in cariera lor.

Ne mandrim ca am putut realiza o scoala de dans moderna, cu facilitati moderne, unde oricare dintre noii nostri artisti si-au putut efectua atat cursurile cu coregrafi profesionisti, cat si repetitiile pentru perfectionare. De aceea simtim o mare multumire sufleteasca atunci cand, prima data fiind pe scena unui anumit club, artistii nostri reusesc sa smulga ropote de aplauze chiar si de la cei mai pretentiosi clienti.

Global Artist este o companie recunoscuta in Europa, iar daca doriti ca interesele dumneavoastra sa fie reprezentate corect, legal si avantajos nu trebuie decat sa ne contactati.

In incheiere vreau sa va multumesc pentru atentia acordata agentiei noastre, sa va adresez invitatia de a ne cunoaste personal la sediul agentiei si de ce nu sa sper ca vom incheia o colaborare fructuoasa pentru ambele parti.

General Manager
Stefan M